Hier noch was leckeres
Mantarli Et
Malzemeler
250 gr kusbasi dogranmis et
250 gr konserve mantar
1 bas kuru sogan
2 yemek kasigi zeytinyagi
1 yemek kasigi salça
Tuz, karabiber
1 bardak ilik su
Yapilisi:
Etlerin üzerini 2 parmak geçecek kadar su koyun ve etler suyu çekene pisirin.
Sogani ikiye bölüp yarim ay seklinde dograyin, zeytinyagiyla kavurun, salçayi ve 1 bardak ilik suyu ilave edin.
Etleri, mantarlari, tuzu ve karabiberi ilave edin, 20-25 dk kisik ateste pisirin.
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Wasser auf dem Fleisch gießen (zwei Finger über dem Fleisch) und es solange braten bis kein Saft mehr vorhanden ist. Danach die gehackten Zwiebeln in Öl rösten, dann Tomatenmark und 1Glas lauwarmes Wasser dazugeben.
Das Fleisch, Champignons, Salz und schwarzer Pfeffer in der Zwiebeln geben, 20-25 min auf kleiner Flamme kochen.